همیشه بهار

مدیران بزرگ فردا از فرزندان امروزند.........

مدیران بزرگ فردا از فرزندان امروزند.........

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

10
1

5

8

7

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۱:۰۰
فاطمه دلیلی

روش های نگهداری مواد غذایی

خشک کردن :

یکی از قدیمی ترین روش هائی که برای نگهداری سبزیجات و میوه جات بکار می رود روش خشک کردن می باشد. بشر این روش را از طبیعت کسب نموده است رایج ترین روش خشک کردن اغذیه بطریقه سنتی استفاده از نور آفتاب و جریان هوا می باشد. اکثر میوه جات و سبزیجات نظیر سیب، هلو، زردآلو، گوجه، آلو، انواع توت، آلبالو، خرما، انجیر، و انگور واز سبزیجات مانند شوید و جعفری و نعناع و تره و سایر سبزیجات، نخود، و لوبیاسبز بادمجان و امثال اینها را با این روش خشک می کنند و بدین ترتیب اغذیه مذکور را ماهها و شاید سالها نگهداری می نمایند. همان طوری که گفته شد استفاده از خشک کردن در نگهداری مواد غذائی از قدیمی ترین روش هائی است که بشر از آن مطلع بوده است امروزه نیز از این روش در سطح وسیعی استفاده می شود به طوری که پیشرفت های شگرفی در زمینه فرآیند خشکبار به وجود آمده است

بفابفتب

دودی کردن

اتلتل

نمک زدن :

استفاده از نمک از قدیم الایام در نگهداری مواد غذائی مرسوم بوده است. امروزه نیز به منظور طعم غذا و خاصیت نگهدارندگی نمک این ماده مورد استفاده زیادی دارد، این ترکیب با اثرات خود روی فعالیت میکروارگانیسم ها، واکنش های شیمیایی و خواص فیزیکی محصولات غذائی در نگهداری آن نقش مهمی را ایفا می کند.

کنسرو کردن

خخخخخخخخخخ

کمپوت کردن

انجماد :

در بسیاری ازمناطق روستائی که یخچال و فریزه ندارند، یخ و برف را در زمستان در گودالی زیر خاک مدفون نموده ودر فصل تابستان هم برای استفاده از یخ و هم برای نگهداری مواد غذائی از آن استفاده می کنند. هم چنین از روش هائی نظیر قرار دادن کره در داخل یخ و آب و امثال آن نیز استفاده می شود.

اتلاتلت

مربا کردن :

مربا گذاشتن روش بسیار رایجی می باشد که در تمام جهان رواج دارد. در این روش اکثراً از تکه استفاده می شود و اگر مرباجات را در محلی خنک و خشک نگهداری نمایند می توان میوه جات را با این روش ماهها و سالها نگهداری نمود.

روش های پختن مواد غذایی

-1 سنتی :

بدون استفاده از دستگاه و با استفاده از وسایل برقی در خانه

2- صنعتی :

با استفاده از دستگاه و وسایل برقی در کارخانه مثل رب یا نان ماشینی


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۱:۳۲
فاطمه دلیلی



ضض

 

جانوران به دو گروه مهره داران و بی مهرگان تقسیم می شوند. مهره داران جانورانی هستند که در داخل بدن خود اسکلت دارند. مهره داران خود به پنج گروه: ماهی ها، دوزیستان، خزندگان، پرندگان و پستانداران تقسیم می شوند. اسکلت از جنس استخوان است و بدن را محکم نگه می دارد و مهم ترین قسمت آن ستون مهره است.

1- ماهی ها : ماهی ها به کمک باله ها شنا می کنند و با آبشش نفس می کشند. ماهی ها تخم ریزی می کنند و از هر تخم یک ماهی بیرون می آید
.ش
بلی

بلی

بلطب

2- دوزیستان :قورباغه ها از گروه دوزیستان هستند. آنها در آب تخم ریزی می کنند و نوزاد قورباغه باله و آبشش دارد و بعد از رشد، دارای شش می شود بنابراین پس از بزرگ شدن باید در خشکی باشد.

شش
3- خزندگان :به جانورانی مانند مار و سوسمار خزنده می گویند . خزندگان موقع حرکت شکم خود را روی زمین می کشند و بدنشان از پولک پوشیده شده است. آنها با شش نفس می کشند و مجبورند برای نفس کشیدن به سطح آب بیایند. خزندگان تخم گذارند.

ش
مار
سیسی
یبسیبس

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۱:۰۵
فاطمه دلیلی